Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 25 produkter
12

Populære filtre

  • Hvad skal jeg tænke på ved køb af solseng?

    Find ud af om du kun vil sidde eller halvt ligge i din solseng, eller om du vil kunne ligge helt ned, og desuden sove i den. En solseng er lokkende for både store og små, så der er ikke sikkert du får lov til at have din solseng for dig selv. Vælg en solseng af større model eller købe et par stykker, hvis du har plads. En rundet solseng med beskyttende tag er perfekt til en mindre have eller terrasse og byder ind til hyggelige stunder og fortrolige samtaler.
  • Hvor er den bedste plads til en solseng?

    Det er nemt at stille en solseng på en altan eller terrasse, men at kunne ligge i din solseng i haven og høre fuglene kvidre i træerne og brumbasserne brumme blandt blomsterne kan være magisk. Tænk på at det bliver mere behageligt at ligge i solsengen hvis den står på en flad overflade. Det kan være rart med skygge på de rigtig varme sommerdage, så det kan være en god idé at stille solsengen der hvor der er skygge det meste af dagen.
  • Kan man sove i en solseng om natten?

    At sove udendørs kan være enormt beroligende og man kan sagtens sove i solsengen om natten. Vær dog opmærksom på at både myg og regn kan være forstyrrende, så være forberedt på det. Lad heller ikke sengetøj ligge ude når du ikke bruger det, da morgendug og fugt fra vegetationen kan danne mug på tekstiler der er fremstillet til indendørs brug.