Loungesofaer i smukt design

426 stk produkter
Kampagne
553222.jpg

Skab en hyggelig atmosfære i haven eller udestuen, med en lækker loungesofa i polyrattan, rattan, stål, alumnium eller massivt træ. Hos Trademax kan du finde lounge sofaer og lænestole til både indendørs og udendørs brug i mange forskellige materialer, farver og former. Alle vores loungesofaer og møbler er fremstillede af materialer der holder højeste kvalitet.

Loungesofaer - behagelige møbler til haven

Loungesofaer er et stilrent som samtidig med sit smukke ydre er yderst behagelige at synke ned i. Takket være et tidsløst og elegant design, kan de kombineres og matches i det uendelige. Det gør loungesofaen til et sikkert valg som du kan få glæde af i din have i mange år. De fleste af vores loungesofaer er fremstillet i det slidstærke materiale polyrattan som er et materiale der holder meget høj kvalitet. Polyrattan er et kunstmateriale der ikke kræver meget vedligeholdelse og som er nemt at rengøre. I dag er det svært at se forskel på om havemøblerne er lavet i ægte rattan eller i kunstmaterialet polyrattan. Det gør polyrattan til et populært valg når det kommer til havemøbler, polyrattan har et eksklusivt design uden af man behøver gå på kompromis med materialets kvalitet og slidstyrke. Polyrattan er et plastmateriale, som tåler stærk UV-stråling og som samtidig er vandafvisende. Det er derfor nemt at holde sin loungesofa i polyrattan pæn, ved enkelt at tørre den af med varmt vand. Er din polyrattan loungesofa blevet meget beskidt kan den rengøres med et mildt rengøringsmiddel. For at forlænge livslængden på din loungesofa anbefaler vi at du bruger et overtræk. Anvender du en hyndeboks til at opbevare dine havehynder i, slipper du for unødigt slid og din loungesofa vil bevare sit flotte udseende.

Loungesofaer i mange designs

Hos os finder du et stort udvalg af skønne loungeofaer, med høj komfort og et indbydende design. Vi har et bredt udbud af forskellige modeller og størrelser, her er altså noget for enhver smag. Vi har alt fra mindre loungesofaer til store og prægtige loungesofaer, med plads til både venner og familie. Nyd en kop the og en god bog i din behagelige loungesofa, eller lad den blive samlingsplads for hele familien. Sammensæt din egen personlige oase i din have med en loungesofa. Hos os finder du loungesofaer som er både alt fra buede til lige men også hjørne loungesofaer. Vælg mellem, sort, grå, natur eller meleret polyrattan.

Sammensæt din loungesofa med andre havemøbler.

Lad din have blive til et ekstra opholdsrum hele sommeren. kombiner din loungesofa med nogle af vores andre havemøbler og skab et skønt og afslappende miljø i din have eller på din terrasse. Vi har et stort udvalg af loungemøbler, som giver dig mulighed for at bygge og designe dit helt eget loungesæt, men du kan også vælge et af vores komplette loungesæt, som allerede er sammensat på forhånd. Med en plaid eller et par puder har du mulighed for at skabe en ekstra hyggelig atmosfære. Vi har et stort udvalg af andre møbler til din have, alt fra udendørs lænestole, et komplet havesæt, parasoller og meget mere.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Vaskbar
Förvaring
Vandtæt
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Antal stole
Antal personer
Udvidelsesbart
Form
Stabelbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Aftageligt stof
Sammenfoldelig
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne