Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Loungesofaer i smukt design

346 stk produkter
Viser 24 av 346 produkter
1
...
15

Få en eksklusiv og komfortabel udendørs oplevelse med loungesofaer fra Trademax. Vores sortiment indeholder loungesofaer i forskellige modeller og farver, perfekte til at skabe en luksuriøs følelse på din veranda, altan, balkon eller have. Med vores loungesofa kan du nyde forårets første solstråler, sommerens varme og efterårets afslapning. Vi har loungesofaer i forskellige størrelser, fra mindre 2-personers loungesofaer til større og mere praktfulde loungesofaer, der kan rumme mange personer. Vælg en loungesofa efter din smag og match den med andre udemøbler for en komplet udendørs oplevelse.

Almindelige spørgsmål og svar om loungesofaer

Findes der loungesofaer i forskellige modeller?

Ja, vores sortiment indeholder loungesofaer i forskellige modeller og stilarter. Vi har loungesofaer i høj eller lav model, hjørnesofaer, lige eller buede loungesofaer. Du kan vælge mellem farver som grå, natur og meleret kunstrotting. Hvilken farve du vælger er selvfølgelig en smagssag og afhænger af din indretningsstil.

Hvordan passer jeg på min loungesofa?

Vi anbefaler, at du dækker din loungesofa med en møbelbeskyttelse, når den ikke er i brug, for at forlænge dens levetid. Ved behov kan du tørre den af med en fugtig klud. For at opbevare hynder og puder på en praktisk måde anbefaler vi en hyndeboks.

Kan jeg kombinere min loungesofa med andre udemøbler?

Absolut! Hos os på Trademax finder du et bredt sortiment af forskellige loungemøbler. Byg din egen drømmegruppe ved at vælge mellem vores forskellige moduler eller vælg en af vores komplette loungegrupper. Vi har også mange andre udemøbler, der kan øge komforten på din terrasse, som parasoller, sofa hynder, udendørs stole og loungestole.

Hvilket materiale er loungesofaerne lavet af?

Loungesofaerne hos Trademax er lavet i forskellige højkvalitets og slidstærke materialer. Du kan finde loungesofaer i blandt andet kunstrotting, træ, aluminium og mere. For os er det vigtigt at tilbyde loungesofaer i materialer, der er holdbare og kan modstå stærk UV-stråling samt er vandafvisende.