Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Store og små cafesæt

346 stk produkter
Viser 24 av 346 produkter
1
...
15

Det kræver ikke meget plads at skabe en hyggelig udendørs plads at sidde på. Hos os på Trademax finder du adskillige smukke café-møbler i modeller, der passer ind i alle miljøer. Du kan have en café-gruppe på balkonen, terrassen eller på udendørspladsen, og der vil straks være et sted at sidde ned med en kop kaffe, en avis eller til en snak med en ven. En café-gruppe kan også være en dejlig tilføjelse til din have på lune sommeraftener.

Opret en hyggelig udendørs plads med et café-sæt

Hvor kan jeg placere et café-sæt?

En café-gruppe bliver et sted at sidde ned og nyde en kop kaffe eller et let måltid, så der er ikke brug for meget plads til at den kan passe ind. Hos os på Trademax kan du finde café-grupper, der passer ind på en lille lejlighedsbalkon eller på en klippe ved havet. Hvis du har en have, vil det være flot med en café-gruppe i pergolaen, under et træ eller på terrassen.

Er en café-gruppe vejrresistent?

Café-sættet kan stå ude i al slags vejr, så du behøver ikke bekymre dig, hvis det begynder at regne. Det er også rart at kunne lade det stå ude i den koldere årstid, fordi en stund i solen bliver ekstra værdifuld. Når du vælger café-møbler fra os på Trademax, får du en færdig møblering, som du kan stille ud med det samme.

Hvordan passer jeg på café-grupper?

De café-møbler, du finder hos os på Trademax, er beregnet til at klare al slags vejr, men de kan stadig have brug for at blive tørret af med en fugtig klud indimellem. Støv og pollen er nemme at tørre af, men du kan også bruge en vandslange og et mildt rengøringsmiddel. Hvis du har spørgsmål om vores café-sæt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Trademax.