Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 2524 produkter
1
...
106

Populære filtre

En smart og komfortabel udendørs spisegruppe gør det nemt at invitere til måltider. Hos os hos Trademax finder du flere varianter af spisegrupper, som kan stå udenfor i al slags vejr. Tilføjer du bløde hynder til stolene, vil det være ekstra behageligt, men disse bør tages med indenfor, hvis det begynder at regne. Mad smager endnu bedre, når du sidder udenfor i den friske luft, og med en udendørs spisegruppe kan du gøre det både behageligt og hyggeligt. En udendørs spisegruppe er nem at flytte og nem at tørre af, hvis den bliver våd.

Hvad er fordelene ved en udendørs spiseplads?

En udendørs spisegruppe "forlænger" dit hjem. På dage med behageligt vejr er det dejligt at sidde ude og spise, og det giver en følelse af frihed. Når du indretter med en udendørs spisegruppe, kan selv dage med regn eller stærk sol blive behagelige at sidde udenfor, hvis du har en parasol til at beskytte bordet.

Hvor kan jeg placere en udendørs spisegruppe?

Hos os hos Trademax kan du finde en spisegruppe til at placere udendørs på altanen, på terrassen, i haven eller i udeområdet. En spisegruppe behøver ikke at fylde meget, men ønsker du at invitere flere gæster til en lang og lækker middag, er der behagelige spisegrupper, der tillader lange måltider ud i de små timer. Har du en grill, er det perfekt at placere spisegruppen udenfor ved siden af ​​grillen for at få den helt rigtige følelse.

Hvordan tager jeg mig af et udendørs spiseområde?

En spisegruppe, der er designet til at stå udendørs, kan modstå fugt, men kan blive støvet eller snavset. Den nemmeste måde at rengøre dit udendørs spisesæt på er at tørre det af med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel. Har du spørgsmål til vores udendørs spisegrupper, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.