Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 141 produkter
1
...
6

Det skal ikke være besværligt at skabe en løbegård, da der fås mange gode færdige hegn og stolper. Færdige længder af hegn er nemme at montere og de giver en god indhegning som du også kan komplettere med et beskyttende dyrehus.

Hvad du skal bruge for at sætte en løbegård op

  • Hvor kan jeg sætte en løbegård?

    Hvis du har en have kan du nemt bygge en løbegård til for eksempel hunde, ænder eller høns. Hvis du har færdige stolper kan du forankre dem i jorden og derefter sætte stål hegnet fast, som fås på rulle, eller sætte færdige hegn moduler i imprægneret træ. Der fås færdige låger som du kan montere for at gøre det nemt at komme ind i din løbegård.
  • Hvor stor skal løbegården være?

    Du skal tilpasse din løbegården efter de dyr der skal være der og hvordan du vil bruge den. Hunde kan godt lide at være i en løbegård med det er nødvendigt at der er plads til at de kan løbe og bevæge sig frit. Høns skal ikke bruge lige så meget plads, men det er en god idé at gøre din løbegård så stor som muligt og sætter et dyrehus ind som læ.
  • Skal jeg sætte et dyrehus i min løbegård?

    Hvis dine dyr bruger meget tid i din løbegård, er det nødvendigt at de har et dyrehus de kan søge ly i. Har du høns skal de desuden have en pind at sidde på og en rede. Alle dyr der er i en løbegård skal have et dyrehus som de kan søge ly for regn, blæst og kulde, samt få en tryg plads.