Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 209 produkter
1
...
9

Populære filtre

For at hegne din ejendom ind på en sikker og smuk måde skal du bruge hegn eller stakit. Et godt hegn fungere både som afgrænsning og til pynt. Nu kan du nemt købe hegn online hos os på Trademax!

Almindelige spørgsmål og svar

Har jeg ret til at sætte hegn rundt om min grund?

Ja, du har ret til at sætte hegn op på din grund hvis det ikke forstyrre udsynet for trafik eller lignende. Derudover gælder særskilte regler ved fælleshegn, samt hvor højt hegnet må være.

Hvor højt hegn skal jeg købe?

Det kommer an på hvordan du vil bruge hegnet. Hvis det kun er til dekoration eller for at markere afgrænsning fungere det fint med en meter højt hegn. vil du forhindre husdyr og børn i at komme uden for området kan det være smart med et højere hegn. Vil du forhindre indsyn kan du tænke over de rigtig høje hegn. Husk dog at der er regler for hvor højt dit hegn skal/må være, som kan være vigtigt at tjekke inden du bestiller dit nye hegn hjem.

Hvilket typer af materiale fås til billige hegn?

Der er et stort sortiment at vælge imellem. Alt fra metal til træ, bambus eller plastik. Vælg det du synes er smukt og passer bedst ind i din have, og kombinere gerne med en eller flere billige havelåger i samme stil.

Kan jeg købe en pakke med hegn, stolper og havelåge?

Der er store muligheder for at købe en hegn pakke hos Trademax. Du kan billigt bygge dit eget hegn ud efter dine ønsker og behov. Du kan komplettere med en havelåge eller to.

Din have bliver både mere sikker og smukkere med et billigt hegn eller stakit og en billig havelåge fra os!