Børnelåge & trappelåge

2 stk produkter
2095432(2).jpg
Når dit barn er født, ændrer dit hjem sig, og du skal tænke mere på sikkerhed og tryghed. Du vil gerne beskytte dit barn mod farlige trapper, skarpe kanter og andre ting, der ser fristende ud, men som kan skade barnet. Et trappe- eller børnegitter gør det lettere at begrænse farlige områder og skabe et sikkert miljø.

Tag det sikre før det usikre med et børnegitter

Hvorfor skal jeg anskaffe mig et børne- eller trappegitter?

Det, der gør et børne- eller trappegitter så praktisk, er, at du kan slappe af i visheden om, at dit barn ikke kan komme i nærheden af ting i hjemmet, der kan skade det. Før du får et barn, er det svært at forstå de risici, der er i hjemmet for en nysgerrig lille baby.

Hvordan adskiller et trappegitter sig fra et børnegitter?

En børnegitter er den beskyttelse, du sætter op mellem rummene i dit hjem eller mellem køkkenet og resten af dit hjem. Der er flere forskellige modeller af børnegitre at vælge mellem, som passer til forskellige åbninger. Et trappegitter bruges derimod til at beskytte dit barn mod at gå op eller ned ad trappen, uden at der er nogen i nærheden.

Hvor skal jeg placere min børnegittet eller trappegitter?

Et børnegitter kan placeres i døråbningen mellem køkkenet og resten af hjemmet eller ved soveværelsesdøren, så du kan holde øje med dit barn. Trapper er altid fristende, men de er svære at navigere for dem, der kravler eller ikke helt har lært at holde balancen. Ved at installere en låge ved trappen beskytter du dit barn fra at falde og komme til skade.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)