Kampagne
579266(2).jpg
Har du et lille badeværelse eller måske en meget lille have? Men har du stadig drømme om at have et badekar eller en badebalje? Der fås mange forskellige badebaljer, for eksempel en oppustelig balje eller en badebalje i plastik. Vi sælger badebaljer til voksne til en god pris. Du bestiller din badebalje nemt hos os på Trademax.dk og altid til en billig pris. Vores badebaljer fås også i forskellige farver så du nemt kan vælge en der passer dig.

Badebalje til en god pris

Hvor meget vand er der plads til i en badebalje?

En badebalje har plads til ca. 200 liter vand, det kræves dog ikke at du fylder den helt op med vand. Det er nog med at fylde halvdelen af badebaljen op for at du skal kunne nyde den.

Kan man bruge badebaljen både inden og udendørs?

Ja, du kan nemt flytte badebaljen så du kan have den både inden og udendørs. Du kan bruge den udendørs på om vinteren og sommeren. Badebaljen får samme temperatur som vandet du fylder i den. Badebaljen jan også bruge som badekar på et lille badeværelse.

Hvordan rengør man den bedst?

Fordelen med vores badebaljer er at de er nemme at vedligeholde og kræver ikke meget for at blive gjort rent efter brug. Du kan nemt rengøre den med almindelig sæbe og opvaskebørste. Du kan også bruge en højtryksrenser for at gøre badebaljen ren.

Hvordan tømmer man vandet fra badebaljen?

Det er nemt at tømme vandet da vores badebaljer kommer med en afløbsslange der gør det nemt for dig at få vandet ud.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Placering
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne