Badekar med brusevæg

7 stk produkter
1912930(1).jpg

Hvilke fordele har badekar med brusevæg?

Badekar med brusevæg er både meget praktiske og smukke. I stedet for at vikle sig ind i et koldt bruseforhæng der sætter sig tæt omkring kroppen har du en praktisk væg der forhindre vandet fra at flyde ud på gulvet. Det giver også en designet og eksklusiv følelse til badeværelset og er nemt at holde rent. Det er nemt at tørre af og holde brusevæggen pæn.

Hvad bør jeg tænke på ved køb af badekar med brusevæg?

Udover at målene skal passe sammen skal du overveje om du vil have en hel eller halv brusevæg. Kan du lide følelsen af at kunne røre dig frit når du bader kan en mindre væg være et perfekt alternativ. Tænk også på at du skal kunne åbne døren så sørg for at montere den, den rigtige vej i forhold til andre møbler på badeværelset.

Er brusevægge i glas hårdføre?

Glasvæggene er meget hårdføre og er fremstillet til at være sikre. Så du ikke kommer til at ødelægge brusevæggen hvis du kommer til at støde noget mod den. Skulle uheldet være ude så er glas til brusevægge fremstillet til at gå i stykker i store glasskår. Så du kan føle dig tryg når du køber badekar med brusevægge.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Placering
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage