Badekar med løvefødder

1 stk produkter
Kampagne
59b7c4f19874b9e1114665a4090a75d38e689b7a.jpg

Badekar med løvefødder, en romantisk klassiker der holder år for år! Tænk dig at synke ned i et blødt bjerg af skum i et stort eller lille badekar på løvefødder! Stemingslys og et glas champagne er næsten obligatoriskt. Trademax har elegante badekar på løvefødder af holdbart og stabilt sanitetsakryl i både små og store størrelser. Hvis du drømmer om et sort eller hvidt badekar med løvefødder til en lav pris, skal du kigge på vores udvalg! Med hurtigere leveringer til døren, på en tid der passer dig, kan du kvikt og nemt få dit smukke drømmebad. Vores sortiment giver dig kongelig afslapning i elegante omgivelser og det fortjener du!

Badekar med løvefødder billigt fra Trademax

Trademax tilbyder klassiske badekar billig, i flere forskellige størrelser og modeller. Her finder du både hvide og sorte badekar på løvefødder og fødder fra kendte leverandører som Bathlife og NORO. Vores Badekar er alle af høj kvalitet og fremstillet i moderne sanitetsakryl, et materiale med mange gode egenskaber. Materialet føles dejligt mod huden, selv når karret ikke er varmt endnu. Desuden er materialet mindre glat, når det er vådt, så risikoen for at glide og falde er minimal når du står i karret.

At badekar med fødder spreder romantik og elegance i badeværelse er ikke nogen hemmelighed. Der er dog desuden praktiske fordele ved at have et badekar på fødder eller ben. Det er både opfriskende og hygiejnisk, at man let kan gøre rent under karret. Fødderne og benene, der altid indgår i prisen hos os, kan justeres i højden, så det er let at installere dit nye badekar.

Hvilket badekar med fødder passer netop dit badeværelse bedst? Er det et kar med traditionelt hældende design, hvor den ene side er højere end den anden? Eller foretrækker du en mere moderne version? Uanset hvilken model du foretrækker, kan du med sikkerhed finde den hos os. Tjek vores sortiment her på siden og klik dig frem til dit nye badekar med fødder allerede i dag. Trademax tilbyder altid hurtig levering til døren, på en tid der passer dig. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål om dit køb af badekar.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Funktion
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne