Spring overskrift over og gå videre.
Viser 3 av 3 produkter

Et hjørnebadekar giver dig mulighed for at bruge badeværelsets hjørner på en effektiv og pladsbesparende måde. Samtidigt får dit badeværelse eller hjemmespa et mere luksuriøst udtryk. Hos os kan du købe billige hjørnebadekar i mange forskellige versioner. Vi har bl.a. rektangulære, halv-ovale og asymmetriske modeller. Vi tilbyder store og små hjørnebadekar både med og uden jacuzzi funktion for 1-2 personer. Hvis du hurtigt og let vil få et nyt badekar leveret til hjemmet, til den helt rigtige pris, skal du vælge Trademax. Du vælger endda selv, hvilken tid det passer dig bedst at modtage dit nye hjørnebadekar.

Hjørnebadekar i mange varianter

Er du ude efter et stort eller lille hjørnebadekar? Det kommer naturligvis helt an på størrelsen og formen på dit badeværelse. Med et hjørnebadekar kan du spare plads, da karret kan anbringes i badeværelsets hjørner. Samtidigt får dit badeværelse eller dit hjemmespa et luksuriøst og stilsikkert udtryk. Vi har billige hjørnebadekar i utallige modeller og stilarter. Hos os finder du bl.a. retlinjede, rektangulære, runde, bølgende og asymmetriske hjørnebadekar. Ens for alle modeller er at de er fremstillet af materialer, der holder høj kvalitet og rigtigt god standard. Vi tilbyder både store og små hjørnebadekar med eller uden jacuzzi, til en eller to personer, fra kendte varemærker som Bathlife og NORO.

Vi har hjørnebadekar i målene:

  • 130 cm
  • 140 cm
  • 150 cm
  • 160 cm
  • 170 cm
  • og mange, mange flere

Når du bestiller fra Trademax kan du føle dig tryg ved at vi håndterer din ordre professionelt, kvikt og sikkert. Vi vælger nøje, hvilke leverandører vi samarbejder med og samtlige produkter i vores sortiment er testede og godkendte, inden vi introducerer dem til salg. Vores fokus er kvalitet, design samt funktion og det er nøjagtigt de kvaliteter, som du vil finde i vores udvalg af hjørnebadekar. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning med dit valg af hjørnebadekar, er du altid velkommen til at kontakte os!