Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 3 av 3 produkter

Populære filtre

Hos Trademax finder du stilrene og billige siddebadekar i forskellige modeller med spændende former. Tag et kig og vælg din favorit - derefter er det tid til at bare nyde et dejligt bad.

Siddebadekar i rundt eller retlinjet design

 • Hvilke fordele er der med siddebadekar?

  Et siddebadekar kan være løsningen til dig der elsker at bade men har begrænset plads på badeværelset. Med et siddebadekar får du oplevelsen uden at badekaret bruger en masse plads. Desuden er det mere økonomisk og miljøvenligt da det bruger mindre vand når det bliver fyldt op, til forskel for et større badekar.
 • Hvad skal jeg tænke på ved valg af siddebadekar?

  Der er en del faktorer at tænke på ved køb af siddebadekar. Hvilken form vil du have på di badekar, lige eller runde kanter? Hvor dybt skal badekarret være? Det er også smukt at vælge et badekar der matcher resterende badeværelsesindretning.
 • Hvordan installere jeg et siddebadekar?

  Det er ikke særlig svært, bare du ved hvor badekarret skal stå. Har du allerede forberedt rørende og plads til armatur, skal du bare sætte badekarret på plads og koble det til.
 • Hvad betyder sanitetsakryl?

  Trademax har billige badekar i plast, såkaldt sanitetsakryl der er et populært materialevalg ved fremstilling af badekar. Materialet er blødt og gør det muligt for en friere form givelse for eksempel ved fremstilling af badekar modeller med skarpe hjørner. Flere fordele med sanitetsakryl er materialets egenskaber. Det føltes skønt mod huden, også når det ikke er varmet op. Desuden bliver det mindre glat når det er vådt og reducere risikoen for at glide.