Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 1 av 1 produkter

Populære filtre

Med hjælp at et smukt bruseforhæng kan du nemt sætte stilen på dit badeværelse. Et bruseforhæng har ikke kun praktiske funktioner men giver også badeværelset et løft og fungere som en kompletterende indretningsdetalje. Vi tilbyder et stort udvalg af bruseforhæng så du kan finde et der passer dig og dit badeværelse.

Almindelige spørgsmål og svar om bruseforhæng

 • Hvordan gør man et bruseforhæng rent?

  Bruseforhæng i materialer som vinyl eller plastik har en gummiagtig overflade der er nemt at skylle af. Nogle bruseforhæng kan vaskes, vær bare nøje med at følge vaskeinstruktionerne. Hvis du altid lader bruseforhænget tørre helt udstrakt kan du formindske risikoen for bakterier og mug fra fugt. På den måde holder du dit bruseforhæng rent meget længere.
 • Hvordan fjerne man mug fra bruseforhæng?

  Hvis dit bruseforhæng har fået en dårlig lugt eller mugpletter har vi løsningen til dig. Hvad du skal bruge er vaskemiddel, 1 dl bagepulver og 2-3 håndklæder. Bland bagepulver og vaskemiddel og tilsæt det i vaskemaskinen sammen med håndklæderne og bruseforhænget. Vask derfor i høj temperatur, men følg vaskeinstruktionerne. Bagepulveret hjælper med at fjerne dårlig lugt og håndklæderne hjælper med at skrubbe muggen væk under vaskeprogrammet. Hæng derefter bruseforhænget op og lade det tørre udstrakt.
 • Hvor langt skal bruseforhænget være?

  Et bruseforhæng skal helst slutte nogle centimeter over badeværelsesgulvet. Så tørre det hurtgiere og du undgår risikoen for at det begynder at mugne. Dog er det vigtig at bruseforhænget ikke er for kort. Så klistre det nemmere mod kroppen samt at vandstænk vil havne på badeværelsesgulvet. Hos os på Trademax finder du bruseforhæng i forskellige størrelser så du nemt kan finde et der passer dig.
 • Hvad er et rullegardin til bruser?

  Et rullegardin til bruser er et godt alternativ til almindelige bruseforhæng eller adskillere. Den har et moderne design der beskytter gulvet mod vandstænk. Rul gardinet ned når det skal bruges og rul det op igen når du er færdig, helt enkelt.