Spring overskrift over og gå videre.
Viser 2 av 2 produkter
Selvom en bruseholder kan ses som en relativt lille detalje på badeværelset er den stadig vigtig. Vil du slippe for at holde dit brusehovede, både når du er i bad samt når du ikke bruger bruseren. er en holdere det rigtige køb for dig. Bladre blandt vores store udbud og bestil bruseholdere billigt fra Trademax!

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvordan montere jeg en bruseholder?

  Montering af bruseholder kan være forskelligt fra varemærke til varemærke. Normalt monteres alle typer af holdere på væggen og sættes fast med skrue og plug, eller så sættes den direkte på brusestangen. For at sikre at din holder monteres korrekt anbefaler vi at du følger samlevejledningen der medfølger i dit køb.
 • Har jeg brug for en bruseholder?

  Med en bruseholder holder du mundstykket på plads når du ikke er i bad, samt hvis du undgå at holde i brusehovedet når du er i bad kan du nemt forvandle en håndbruser til en loftbruser med hjælp af en holder til din bruser. Anordningen er simpel, sæt bara brusehovedet fast i holderen så holder den sig på plads.
 • Hvordan ved jeg hvilken bruseholder jeg skal have?

  Det bedste er at købe en bruseholder som er fra samme varemærke som din bruser, da formen på brusehovedet kan være forskellig mellem fremstillere. Så ved du med sikkerhed at din bruseholder bør passe.
 • Kan jeg skifte bruseholder?

  Selvfølgelig kan du det. Vil du opgradere din bruser på en nem og smuk måde kan en bruseholder være den rigtige del at skifte ud. Bestil en ny der matcher både bruser og indretning så har du opgraderet både udseende og funktion.