Spring overskrift over og gå videre.
Viser 1 av 1 produkter
Med hjælp af en brusestol eller brusetaburet får du stor hjælp på badeværelset, specielt når du skal i bad. En brusestol eller brusetaburet er god til ældre der har svært ved at holde balancen i bruseren. Det er også smart til børn der har større risiko for at glide men det gør det også nemmere for forældre der bader sine børn. Bladre i Trademax udbud og find den brusestol eller brusetaburet der passer dine behov bedst.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Skal jeg bruge en stor bruser for at have plads?

    Har du et stort badeværelse med meget plads skal du ikke tænke på om der er plads til brusestolen eller taburetten. Har du derimod et lille badeværelse med en mindre bruser skal du finde ud af om der er plads nok. Det er også en god idé at have ekstra plads til at stille den væk hvis i er flere der deles om bruseren.
  • Skal en brusestol eller brusetaburet vedligeholdes?

    Da brusestole og brusetaburetter er fremstillet af aluminium og plastik har de ikke brug for særlig meget vedligeholdelse. Men det er ikke en dårlig idé at rengøre brusestolen med mild rengøringsmiddel, så fjerner du fugt og sæberester. Har du vand med meget kalk kan du få brug for at tørre den af efter brusebadet, på den måde undgår du kalkpletter.
  • Kan jeg købe brusestol med ryglæn?

    Selvfølgelig! Hos Trademax finder du brusestole med ryglæn. Så kan du nemt hvile ryggen mens du er i bad.