Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Brusenicher & Brusehjørner

77 stk produkter
Viser 24 av 77 produkter
1
...
4

En bruseniche sparer kvadratmeter og passer perfekt til det mindre badeværelse. Tak være dører som kan svinge både indad og udad, kan du med en bruseniche eller et brusehjørne udnytte hver eneste kvadratmeter effektiv og beskytte badeværelset mod sprøjtende vand, når du bader. Vi tilbyder moderne, billige brusenicher og brusehjørner fra bl.a. Bathlife og NORO i flere forskellige størrelser f.eks. 80x80, 90x90 samt 100x100 og med farvet, klart eller frostet glas. Køb din bruseniche online fra Trademax og få hurtig levering til døren, på en tid der passer dig!

Spar plads med en bruseniche

Med en bruseniche eller et brusehjørne kan du spare på pladsen i det mindre badeværelse eller i dit hjemmespa. Du udnytter rummets hjørner på en effektiv måde og, da dørene kan svinge indad samt udad, har du ekstra kvadratmeter, når bruseren ikke bruges. Når du tager et brusebad afskærmer brusedørene dig fra det øvrige badeværelse, så du kan slappe af i en egen oase, og badeværelset, samt eventuelle øvrige familiemedlemmer, undgår vandsprøjt. Udover de praktiske fordele med brusenicher, er de desuden stilrene og giver badeværelset et eksklusivt udtryk. Trademax har et bredt udvalg af billige brusenicher og brusehjørner i forskellige modeller, farver og mål. Uanset om du leder efter en 80x80, 90x90 eller 100x100 cm bruseniche, så har vi det og endda flere andre størrelser.

Vi vælger nøje de leverandører, som vi samarbejder med og tester samt godkender alle de produkter, som vi sælger. Vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet og det er nøjagtigt de principper, som vores sortiment af brusenicher og brusehjørner er udvalgt efter. Naturligvis er alle vores brusenicher og -hjørner fremstillet af materialer i høj kvalitet, f.eks. hærdet sikkerhedsglas og aluminium. Hvis du har spørgsmål om et specifikt produkt, eller har brug for hjælp med at vælge, er du altid velkommen til at kontakte os!