Enkelt håndvask

423 stk produkter
1114187(1).jpg
Kampagne

Hvilke typer af enkelt vask har Trademax?

Vi har enkelt vaske i mange forskellige modeller, former og materialer. Fordelen med enkelt vaske er at du kan finde en der passer i alle badeværelser uanset størrelse. Ved at man kan vælge mellem forskellige materialer som natursten, marmor og det klassiske hvide porcelæn kan du skabe en helt egen stil. Runde og ovale former giver en stilren og luksuriøs fornemmelse.

Hvad skal jeg tænke på når jeg vælger enkelt vask?

Når du vælger enkelt vask bør du tænke over dine behov. Bruges den i badeværelset af hele familien er det en god idé at vælge et materiale der er nemt at gøre rent. Har du lidt plads kan runde håndvaske være en løsning der er både dekorativ og praktisk. Vil du skabe en elegant indramning kan du lege med sorte nuancer og mørke materialer. Nogen gange medfølger armatur og bundventil ikke, men det fremstår tydeligt i produktbeskrivelsen.

Er det svært at installere en enkelt vask?

At installere en enkelt vask plejer at kunne lade sig gøre selv. Monteringsvejledninger medfølger til de fleste håndvaske og du kan desuden læse på produktsiden. Skal du trække nye rør eller på anden måde modificere vandrør bør du kontakte en montør. Vores kundeservice svarer gerne på spørgsmål omkring installation.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne