Kampagne
1105359(6).jpg
Har du en vasketøjskurv der bare står og ser kedelig ud? Eller er det så slemt at du samler vasketøj i plastikposer men du venter på din vasketid eller at du gider vaske tøj? Tag og skift den ud med en vasketøjskurv i smukt design med flere rum. Tilværelsen bliver nemmere og sjovere med en billig vasketøjskurv fra Trademax. Vælg mellem forskellige materiale og størrelser og handl billigt online!

Vasketøjskurv til enklere og finere badeværelser

Hvilken størrelse vasketøjskurv skal jeg vælge?

Du skal vælge en vasketøjskurv efter størrelsen på din husstand. Til en person er det måske nok med en almindelig vasketøjskurv til badeværelset mens til de store husstande kan man have brug for 3 rum til forskellige typer af vask.

Hvilket materiale passer bedst til vasketøjskurven?

Når det gælder materiale til din vasketøjskurv bør det være fint at vælge hvad som helst. Der fås smukke vasketøjskurve i forskellige materialer, også i træ, og alle har sin charme. De fungere godt uanset. Lad ikke vasketøjet ligge fugtig for længe i din vasketøjskurv!

Hvilke fordele er der med en vasketøjskurv med rum?

De fleste har begrænset plads i sit badeværelse og derfor ikke plads til flere vasketøjskurve. Da kan det være perfekt og desuden arbejdsbesparende at kunne sortere dit vasketøj med det samme. Du kan separere 40 graders vask og 60 graders vask, eller lyst og farvet tøj fra start og slipper dermed for ødelagt tøj.

Hvordan skal jeg tænke med hensyn til farve?

Hvis du allerede har valgt en farveskala i dit badeværelse så følger du den, ellers fås flere varianter, fra flerfarvet til brun eller sort vasketøjskurv. Din vasketøjskurv kan også med visse modeller bruges som for eksempel skammel.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne