Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

bordventilator

3 stk produkter
Viser 3 av 3 produkter

En bordventilator kommer til sin ret om sommeren, når du ønsker at køle dig ned indendørs på en varm julidag. Hvis du sidder ned for at arbejde, er det rart at have en ventilator til at afkøle luften og holde den frisk. En god bordventilator skal give en behagelig indendørs temperatur.

Skab afkøling med en stilfuld bordventilator

  • Hvilken slags bordventilator skal jeg vælge?

    De fleste mennesker sætter pris på en bordventilator, der er rimelig støjsvag. Den skal være robust og samtidig nem at flytte. Frem for alt skal det kunne give køligere indendørs luft om sommeren. Det er også rart, hvis du kan lide ventilatorens udseende, så den passer ind i resten af indretningen. Måske foretrækker du en forkromet model, eller du vil måske have en hvid ventilator. Vælg en model, som du kan lide her fra hjemmesidens sortiment, og køb din bordventilator online hos os.
  • Hvordan sætter jeg en bordventilator op?

    Mange modeller kan vippes, så luften blæser i den retning, du ønsker, og du kan også indstille hastigheden, så den passer til dit rum og giver den rette temperatur, hvor du sidder. Nogle modeller har også en automatisk svingfunktion. Det betyder, at ventilatoren er svingende, der sikrer, at luften fordeles jævnt i hele rummet.
  • Er en bordventilator børnesikret?

    Ja, de roterende propelblade er placeret inden for et sikkerhedsgitter, så der er ingen risiko for at få fingrene ind i ventilatoren. Der findes forskellige modeller af bordventilatorer, så du kan se de forskellige designs og tekniske specifikationer her på vores hjemmeside. Du kan helt sikkert finde en model, der passer til dig.