Affugter

4 stk produkter
1870687(4).jpg

En affugter hjælper med at holde lav luftfugtighed i dit hjem. Hos Trademax kan du bladre blandt affugtere der er effektive og praktiske. Vælg mellem forskellige størrelser, du kan købe en lille affugter men også en stor. Du finder affugtere fra velkendte varemærker, som Wood’s og Eeese. Bestil din nye affugter i dag!

Vanlige spørsmål og svar

Hvorfor skal jeg bruge en affugter?

Hvis du har en plads i dit hjem med høj luftfugtighed, for eksempel badeværelse, bryggers, kælder eller loft, kan det være en god idé at købe en luftfugter. På den måde fjerner du fugten og undgår problemer med støvmider og mug, og skaber et bedre indendørsklima.

Hvordan fungere en affugter?

Forskellige affugter er beregnet til forskellige rum. Men til fælles for dem alle er at du suger fugten i rummet op og puster tør luft ud. På den måde holder du luften på et sundt niveau.

Hvordan vælger jeg den rigtige affugter?

Du skal vide hvor stort rum der skal affugtes. Udover det skal du også vide fugtbelastninge og temperaturen i det rum der skal fugtes af. Nogle affugtere fungere bedre til kælderen mens andre passer bedst i et bryggers. Hos Trademax finder du en affugter der passer forskellige rum, læs om de forskellige funktioner i produktbeskrivelserne.

Hvor længe skal en affugter køre?

Der er ikke nogle specifikke regler for hvor længe en affugter skal køre. Det hele afhænger hvor meget fugt der er brug for at blive fjernet fra luften. Du skal derfor vide hvor meget vand der skal fjernes samt hvor lang tid du har. Vælger du en model der ikke er tilsluttet til noget er det vigtigt at du husker at tømme beholderen. På den måde får du et estimat på hvor meget fugt der er i rummet.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)