Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Luftrenser

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

Noget der er skadeligt for helbredet er at trække vejret i dårlig luft. Ved køb af luftrenser modvirker det problemet. Hos Trademax finder du mange forskellige højkvalitative luftrensere der forbedrer dit indendørsklima. Baldre blandt vores forskellige modeller og bestil den luftrenser der passer dig og dine behov bedst.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad er en luftrenser?

    En luftrenser renser luften fra partikler der kan være skadelige. Med hjælp af forskellige teknikker driver den luft igennem filtre der renser indendørsluften på en effektiv måde. nogle luftrensere har desuden forskellige indstillinger du kan indstille den på. Du kan oftest selv bestemme hastigheden samt hvor længe du vil have den kørende. Tænk på at hvor stor plads du skal dække inden du køber luftrenser. Forskellige luftrensere kan rense forskelligt store rum.
  • Hvor ofte skiftet filtret på luftrenseren?

    For at din luftrenser skal fungere optimalt skal du skifte filter ofte, ellers er det risiko for at filtret helt holder op med at fange partikler op. Hvornår du har brug for at skifte afhænger af hvor meget du bruger den, oftest er det nok med at skifte filter 1-4 gange om året.
  • Hvorfor luftrenser?

    Det er ikke kun udendørs der kan opstå forurenet luft. I vores hjem kan for eksempel støv og rengøringsmidler forværre luften indendørs. Med hjælp af en luftrenser får du hurtigt og effektivt et friskere indendørsklima. Har du for eksempel astma eller allergi kan en luftrenser skabe et sundere indendørsklima for at reducere sundhedsproblemer.