Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 4 av 4 produkter

Skal du bruge lidt ekstra varme i dit hjem, eller er du måske en der nemt fryser? Med hjælp af en radiator kan du varme udvalgte rum op til en behagelig temperatur. Hos os på Trademax finder du radiatorer i forskellige design så du nemt finder noget der passer dig.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad skal jeg tænke på ved valg af radiator?

    Du skal vide hvor stort rummet er der skal varmes op. Du vil gerne have at radiatoren skal varme dit udvalgte rum hurtigt op. Med andre ord så er en lille radiator bedst egnet til små rum, mens store radiatorer er perfekte til større rum.
  • Hvilke fordele har varmeblæsere?

    Skal du varme et rum op hurtigt er en varmeblæser perfekt til dig. En varmeblæser kan du have lige der hvor det passer dig, men er godt egnet i for eksempel udestuen, garagen eller i værkstedet. En varmeblæser varmeblæser varmer rum op fra en lav temperatur og spreder varmen effektivt rundt.
  • Hvilke typer af radiatorer tilbyder Trademax?

    Hos os på Trademax kan du finde et varieret udbud af radiatorer billigt online. Vi har varmeblæsere, konvektor radiatorer, radiatorer med blæser og meget mere. Vi tilbyder desuden store og små radiatorer. Velkommen ind ind og udforsk vores sortiment for at finde en radiator der passer dig.