Infravarmer

15 stk produkter
Kampagne
556588(1).jpg

Det er rart at sidde udenfor, selvom det er lidt køligt, men for at gøre det mere behageligt kan du installere infrarøde varmelamper på din terrasse eller gårdhave. Du kan vælge at få et fast installeret infrarødt varmelampe eller en terrassevarmer, som du kan flytte rundt.

Forlæng de kølige aftener på terrassen med infrarøde varmelamper

Hvor kan jeg få et infrarødt varmeapparat?

For at installere et infrarødt varmeapparat skal du have en jordet elektrisk forbindelse, og derefter kan du vælge, hvor du vil have varmeapparatet. Infrarød varme er dejligt på terrassen eller et andet udendørs område, som du kan lide at opholde dig på, selv når det er lidt køligere udenfor, og derfor kan du vælge en terrassevarmer, der kan flyttes rundt. Det eneste, du skal sikre dig, er, at der ikke er noget brændbart i umiddelbar nærhed af dit infrarøde varmeapparat.

Gør det en forskel at have et infrarødt varmelegeme?

Når du har installeret infrarød varme på din altan, terrasse eller gårdhave, vil du mærke forskellen. I stedet for at skulle gå indendørs, kan du blive udenfor og lade varmen stråle ned. Der findes forskellige modeller af infrarøde varmeapparater, og du kan vælge at få dem monteret på væggen, på loftet eller frit hængende eller stående.

Hvornår kan jeg bruge mit infrarøde varmeapparat?

Infrarøde varmeapparater er lige så velegnede på en kølig sommeraften som på en snefyldt vinterdag. Når du tænder for din infrarøde varmelampe, kan du opholde dig i den friske luft uden at fryse og udnytte din altan, terrasse eller have bedre. Der fås flere forskellige løsninger af terrassevarmere, og du kan tilpasse den til den plads, du har.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne