Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Kaffekopper

20 stk produkter
Viser 20 av 20 produkter
Hvor ville du være uden din kaffekop eller dit kaffekrus? Den morgendrik, der sætter dagen i gang, skal trods alt hældes op i noget. Enten i en lille kop til morgenmaden, i et krus, som du kan have med dig, mens du gør dig klar, eller i et større termokrus med låg, som du kan tage med dig på vej til arbejde.

Kaffekop og kaffekrus til fest og hverdagsbrug

  • Hvad er forskellen mellem et kaffekrus og en kaffekop?

    Den største forskel mellem et kaffekrus og en kaffekop er størrelsen. Kaffekruset er generelt større og kan rumme mere, mens kaffekoppen er ret beskeden i størrelse. Kaffekoppen kan dog betragtes som mere sofistikeret. En kaffekop og underkop er noget, du tager frem, når du har gæster. Noget at drikke kaffe af efter den fine middag. Kaffekruset er noget, du tager frem, når en ven kommer på besøg og får en kop kaffe.
  • Har jeg brug for specielle kaffekopper til cappuccino?

    Du har ikke rigtig brug for en særlig kaffekop til cappuccino. Der er ikke noget, der kræver, at du bruger en speciel kop, når du laver cappuccino. Og så er der mange, der hævder, at smagen bliver bedre, hvis koppen er specielt designet til cappuccino, ligesom glas til vin og cognac.
  • Har jeg brug for kaffekopper med underkopper?

    Ligesom cappuccinokopper, er det ikke noget, man som sådan har brug for, men det kan forbedre oplevelsen, når det er rigtig fint. Underkopper til kaffekopper har også et par praktiske funktioner, som f.eks. at opsamle kaffe dryp, der løber ned ad koppens yderside. Så er der dem, der hælder den varme kaffe på underkoppen, hvor den hurtigt afkøles og drikkes.