Spring overskrift over og gå videre.

Tekopper

5 stk produkter
Viser 5 av 5 produkter

At drikke te er en tradition, der går flere tusinde år tilbage i tiden og har mange moderne variationer. Uanset om du foretrækker grøn, hvid eller sort te, eller måske rooibos, vil din te være mere velsmagende i en smuk kop, et krus eller et glas. Vælg fra vores sortiment for at finde den stil og størrelse af tekop eller krus, der forbedrer din te oplevelse.

Kop og krus til alle lejligheder

  • Hvad adskiller en tekop fra en kaffekop?

    En tekop er større end en kaffekop, fordi man normalt drikker større mængder te end kaffe. En tekop er også bredere end en kaffekop, hvilket betyder, at te køler hurtigere ned end kaffe, hvilket er pointen. Kaffe skal være så varm som muligt, men tevand skal være lidt køligere for at få den bedste smag fra teen.
  • Er det bedre at have et krus eller en tekop?

    Og du vælger en tekop med underkop eller et tekrus er en smagssag. Begge er praktiske på hver deres måde. En tekop har som regel en god underkop til at lægge din tepose eller tekugle på. Hvis du vælger et tekrus, kan det være praktisk at have en lille underkop eller skål ved hånden til at lægge teposen væk.
  • Kan jeg bruge et teglas i stedet for en tekop?

    Glas er en elegant måde at servere te på, og de kan ofte indeholde lidt mindre te end en tekop. Hvis du bruger teglas, bliver det en slags ceremoni at drikke te. En tekop inviterer ofte til at drikke teen i en slurk, hvorimod et teglas signalerer, at du skal nyde drinken langsomt. Vælg den, der passer bedst til dig i det aktuelle øjeblik.