Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

60507 stk produkter
Viser 24 av 60507 produkter
1
...
416

Populære filtre

I en god og sikker børneseng kan barnet sove trygt. Hvis du desuden vælger en ekstra fin seng i et særligt tema, er det lettere at få barnet til at gå i seng, når det er tid. For hvem vil ikke sove i en dinosaurus-seng? Hos Trademax har vi lige nu tilbud på børnesenge i flere populære temaer.

Sikre og gode børnesenge på TILBUD

Hvordan ved jeg, at børnesengen på TILBUD er god?

En børneseng skal først og fremmest være sikker, så når du vælger en seng til dit barn, skal du tage udgangspunkt i dit barns alder og eventuelle særlige behov. Den første børneseng, du køber, må gerne være lidt lavere. Dette er i tilfældet, hvis dit barn skulle falde ud af sengen i søvne. Som du sikkert har bemærket, leger og tumler børn en hel del, og at hoppe i sengen er særligt populært. Derfor skal sengen, du vælger på vores kampagne, også have runde former og ikke nogen spidse hjørner, som barnet kan skade sig på. Hos Trademax har vi lige nu tilbud på børnesenge i forskellige temaer til dig og dit barn.

Hvordan vælger jeg en juniorseng på TILBUD til mit barn?

Først og fremmest skal du tage udgangspunkt i dit barns særlige behov, når du vælger en børneseng på tilbud. Men det kan også være klogt at tænke langsigtet og vælge en børneseng, der er lidt længere eller som kan forlænges i takt med, at dit barn vokser. Hvis du har spørgsmål om en af de børnesenge, som vi har på tilbud lige nu, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig.