Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 279 produkter
1
...
12

Populære filtre

At skabe en god og tryg nattesøvn for de små er det vigtigste for forældre. Børn har brug for at sove trygt og godt om natten og derfor er det også helt essentielt, at dine børn ligger i en god seng med passende støtte om natten. Hos Trademax ønsker vi at gøre det nemt for dig at sikre god nattesøvn til dine børn. Vi har fokus på god kvalitet og møbler lavet af de bedste materialer, så du er altid i gode hænder hos os. Her på siden finder du vores udvalg af børnesenge, som du kan lade dig friste af. 

Fantasifuldt design og praktiske løsninger

Når man kigger efter en børneseng er det først og fremmest vigtigt at have fokus på kvalitet og komfort. På den måde sikrer du, at dit barn får den bedst mulige nattesøvn. Ydermere skal en børneseng også udtrykke, at den er skabt til børn. Den skal udtrykke leg og have et fantasifuldt design. Her på siden finder du mange forskellige varianter af børnesenge, så mon ikke du kan finde den børneseng, som dit barn går og drømmer om. Vores udvalg repræsenterer både almindelige senge til junior, men vi har også flere varianter af køjesenge. En køjeseng kan være praktisk i mange henseender. Hvis man har børn, som skal dele et værelse kan det være en god idé med en køjeseng med to sengepladser. På den måde sparer man plads på børneværelset og samtidig synes børn, det er sjovt at sove i køjeseng. Her kunne Unipuu køjeseng være et oplagt valg til et deleværelse. Denne køjeseng kommer i et neutralt hvidt design, som vil skabe lys på børneværelset. Unipuu er en meget stabil køjeseng med en lille stige og beskyttende kanter i et tidsløst design. Køjesengen er indrettet med praktiske bogreoler i gavlene. På den måde får du også nemt plads til ’godnatlæsningsbøgerne’ ved sengen. Stigen kan anbringes i begge sider af sengen, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse det efter, hvordan dit børneværelse er indrettet. Med en køjeseng fra Unipuu er du garanteret et møbel af høj kvalitet, som vil sikre dine børn en god og tryg nattesøvn. Samtidig har unipuu køjeseng en lang længde, der gør den til en køjeseng, dine børn kan have glæde af i mange år. Hvis du er interesseret i at læse mere om Unipuu køjeseng skal du blot klikke på produktet.

Her på siden finder du også enkeltmandskøjesenge. En Enkeltmandskøjeseng kan være praktisk som børneseng, da den skaber meget gulvplads. Her kunne Flexa Hit mini Loftseng være en god løsning. Denne børneseng er fremstiller af fyrretræ med en hvid overflade. Sengen er ydermere udstyret med en rutsjebane, som gør det sjovt for børn at skulle ud af sengen om morgenen. Denne børneseng giver plads til både skrivebord og legesager under loftsengen. Det er herved en meget praktisk løsning, idet du kan have seng og skrivebord i et møbel, uden at det optager for meget gulvplads. Med en børneseng fra Flexa er du garanteret et møbel i topkvalitet fremstillet af de bedste materialer. Flexa er specialister inden for børnemøbler og formår altid at skabe et indbydende design, som vil aktivere selv dit indre legebarn. 

Trademax – Service i topklasse 
Hos Trademax finder du ikke blot en genvej til en god børneseng til dine børn. Du finder alt inden for boliginteriør og inventar. Mens du leder efter den perfekte børneseng til junior, kan du samtidig kigge efter ny seng til dig selv. Er du på udkig efter flere ting til børneværelset kan du også lade dig inspirere af vores udvalg af børnetekstiler og børneindretning. Trademax hjælper dig med at realisere dine indretningsdrømme, og vi gør det nemt for dig at hente ny inspiration til indretningen i dit hjem. Service er et nøgleord for os og derfor står vi også altid klar til at hjælpe dig. Vi leverer dine møbler lige til døren og til faste lave fragtpriser. Ydermere tilbyder vi 14 dages fortrydelsesret. Bestil allerede din børneseng og andre ting til børneværelset i dag og giv dine børn den bedste nattesøvn.