Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 24 av 43 produkter
12

Det skal være dejligt at komme i seng. Med en sjov og unik seng er der ingen ballade, når det er tid til at gå i seng. En enkeltseng tilpasset til børn gør ethvert børneværelse perfekt og giver dit barn den bedst mulige søvn for at blive klar til en ny dag med mange eventyr.

Hyggeligt og komfortabelt med en enkeltseng til børn

Hvad er inkluderet, når du køber en enkeltseng til børn?

Hver seng er individuel. Enkeltsenge til børn har normalt en sengegavl, der er monteret som en del af sengen. Hvis du er usikker, kan du læse mere under fanen ""Specifikationer"". Langt de fleste senge har ikke en madras med, men det er nemt at tilkøbe.

Kan en voksen sove i en enkeltseng til børn?

Det anbefales ikke, at en voksen sover i en børneseng, da enkeltsenge til børn har en lavere maks vægt end enkeltsenge til voksne. Selvfølgelig kan du blive i sengen, mens du læser godnathistorier eller putter dit barn, men i længere perioder er det bedre at sove i en seng, der er tilpasset en voksen.

Hvornår kan mit barn begynde at sove i sin egen seng?

Det varierer selvfølgelig fra barn til barn. Mange børn kan begynde at sove i deres egen seng, når de er 2 år. Med en køjeseng kan du f.eks. lave en seng i den nederste del og gradvist træne dit barn i at klatre op ad stigen. Børn lærer hurtigt. Enkeltsenge, der er tilpasset børn, har normalt ikke stor højde, så det bør være sikkert for dit barn at sove der alene.