Tremmeseng

22 stk produkter
Kampagne
1284275.jpg

Tremmesengen er det perfekte sted for dit lille barn at sove. Det er sikkert på plads i sengen og kan ikke falde ud af den, mens det nysgerrige barn kan se sine omgivelser og forældrene mellem tremmerne.

Køb din babys første seng, en fin tremmeseng

Hvorfor er en tremmeseng så god?

Når barnet er vågen, bliver sengen til en kravlegård. Barnet kan have sit yndlingslegetøj i sengen, og det kan beskæftige sig selv i et stykke tid, hvis det vågner tidligt, og forældrene vil hvile sig. Som forælder får du en mere uforstyrret nattesøvn og mere plads i din egen seng. Dit barn ligger sikkert i sengen. Desuden er barnesengen normalt så let, at den nemt kan flyttes mellem forskellige rum, hvilket giver en fleksibilitet, der kan være praktisk.

Kan jeg få plads til en tremmeseng i mit soveværelse?

Ja, der er normalt plads til en tremmeseng ved siden af forældrenes seng i soveværelset. Du kan vælge mellem forskellige modeller, men de fleste har en standard størrelse på 120 x 60 cm. Det er vigtigt, at basen kan hæves og sænkes til forskellige positioner. Når barnet er vokset lidt, lægges madrassen lavt.

Hvordan får jeg mit barn til at sove i en tremmeseng?

Måske er barnet allerede vant til at sove i en vugge, men ellers er det godt, at barnet lærer, at det har sit eget sted at sove. Du kan gøre sengen rigtig hyggelig og behagelig og læse godnathistorier for dit barn, mens det ligger i sin tremmeseng. Da barnet kan se ud gennem lamellerne, vil det genkende sine omgivelser og hurtigt vænne sig til at sove der.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne