Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 44 produkter
12

Med en køjeseng på dit barns værelse er der mere plads til leg og andre møbler. De køjesenge, der fås hos Trademax, er stabile og sikre for børn at kravle ned i. En stilfuld og praktisk køjeseng kan også betyde god opbevaringsplads under den nederste køjeseng. En køjeseng kan varieres på mange måder, og hvis søskende ikke sover på samme værelse, er den ekstra seng en perfekt overnatnings seng for venner. Større børn foretrækker også at sove øverst i en køjeseng og bruge den nederste seng som en hule.

Få mere plads på børneværelset med en køjeseng

Hvor kan jeg stille en køjeseng?

Det skaber mest ro, hvis køjesengen er placeret, så der er en væg på den ene side. Sengen kan placeres i et hjørne, og hvis der er opbevaring under sengen, skal der være plads nok ved siden af en højeseng, så skuffeskinnerne kan trækkes ud. Hos Trademax finder du flere forskellige modeller, så du kan vælge den køjeseng, der passer bedst til resten af indretningen i dit værelse.

Hvad er fordelene ved en køjeseng?

Den største fordel ved en køjeseng er, at den fylder meget mindre end to almindelige senge. Kanterne omkring køjesengen giver børnene en hyggelig og sikker følelse, og mange børn sætter pris på at kunne kravle op ad en stige for at kravle i seng. Mange af de køjesenge, du finder her hos Trademax, har også en praktisk opbevaringsmulighed under sengen.

Er en køjeseng sikker?

De mindre børn vil måske finde det mest behageligt at sove i den nederste køje seng, men en køjeseng skal være et sikkert og trygt sted for alle børn. Kanterne omkring sengen betyder, at der ikke er nogen risiko for, at de falder ud i løbet af natten. Hvis du har spørgsmål om en højeseng, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Trademax.