Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 41 produkter
12

Populære filtre

Nogle af de bedste ting, børn kan, er at bygge en hytte, lege kiosk eller skabe med deres fantasi. Indret dit barns værelse med en husseng til leg, hvile og søvn. Her hos Trademax har vi mange forskellige modeller at vælge imellem, og du vil nemt kunne finde en husseng, der passer til dit barns alder og interesser.

Skab et fantastisk børneværelse med en husseng

Hvordan vælger jeg den rigtige husseng til mit barn?

Hussenge fås i mange forskellige stilarter, farver, materialer og overflader. Hvis du er på udkig efter en mindre seng, kan en tipi-seng være det, du leder efter, og hvis du ønsker en rigtig seng, der både fungerer til hygge og som legeplads, er der også mange forskellige varianter og prisklasser at vælge imellem.

Kan mit barn både sove og lege i sin husseng?

Har dit barn problemer med at falde til ro og sove? Så kan en husseng være en af løsningerne. Børn finder ofte en barnesengs mindre og hyggeligere rum sikkert og behageligt. Har du et barn, der har svært ved at falde i søvn? Så er det måske en god idé at adskille legeområdet fra soveområdet. Hussengen kan enten bruges til leg eller som et sikkert sted at sove.

Er der en husseng med opbevaringsplads?

Smarte opbevaringsløsninger kombineret med hygge og leg er også tilgængelige her hos Trademax. Vi har barnesenge med opbevaringsplads. Hvis du har brug for et par eller flere skuffer, findes der modeller med disse indbygget. Hvis du har spørgsmål til vores hussenge med opbevaring, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.