Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 281 produkter
1
...
12
Et børneværelse indeholder ikke kun en lille seng og en samling nuttede legetøj. Det er en god idé at anskaffe et børneskab, der indeholder alle de andre ting, som dit barn har brug for. Vælg fra vores varierede sortiment af billige skab børneværelse og skab orden på dit barns værelse.

Plads til alt legetøj i et skab til børn

Hvor stort et skab skal jeg vælge til mit børneværelse?

Den eneste ting, du kan være sikker på, er, at dit barn vokser, og med det følger flere ting og mere tøj. Det er en god idé at vælge et skab, der er lidt større, end du havde tænkt dig, så det kan rumme alt det, dit barn har brug for at opbevare, også i fremtiden. Pas på, at du ikke vælger et for højt skab. Det er sjovt for barnet at kunne nå alt i skabet, når det har lyst.

Hvad kan jeg opbevare i et skab børneværelse?

Hvis dit barn kun er en baby, er ting som bleer, servietter og småt tøj praktisk at have i skabet. Du kan også have et stykke legetøj og et par sutter lige ved hånden. For lidt ældre børn er tøj, legetøj og nogle gange bøger ideelle at have i et børneskab. Lad dit barn være med til at bestemme, hvad der skal i skabet, så bliver det sjovere.

Hvordan placerer jeg et børneskab i et trangt børneværelse?

Hvis der er meget lidt plads på et børneværelse, kan det f.eks. fungere at placere skabet ved fodenden af sengen. Du kan også have et lavt børneskab, der kan fungere som sengebord. Hvis du vælger at have en loftseng til dit barn, er det ideelt at placere et børneskab under sengen.