Drinkvogn

37 stk produkter
Kampagne
1211235(7).jpg
Populære filter

Det er festligt at kunne servere drikkevarer fra en elegant vogn, der også fungerer som opbevaringsplads til flasker, så de ikke kræver plads på spisebordet. En serveringsvogn kan nemt rulles ud mellem bordene og er praktisk at have med til en fest.

Festligt og praktisk med serveringsvogn

Hvad er fordelene ved at servere fra en serveringsvogn?

Det sparer mange skridt, fordi du ikke behøver at gå frem og tilbage for at hente forskellige drikkevarer, da alle dine drinks er på en stilfuld serveringsvogn, der kører på hjul. Du kan betjene dine gæster nemt og bekvemt. Det er som en køkkenø på hjul med en stilfuld serveringsvogn.

Hvordan ser serveringsvogne ud?

Der findes forskellige designs, så du kan nemt vælge det, der passer bedst til dit hjem. De er for det meste lavet af metal, men der fås også modeller i træ. De kan være runde eller firkantede, og de kan være af guld eller sølv. Nogle har håndtag, andre har glasplader, så du kan vælge din favorit blandt vognene i vores sortiment her på hjemmesiden. Nogle gange kan serveringsvognen have en form, der skjuler indholdet, når den ikke er i brug, som f.eks. en globus, hvor du kan åbne låget.

Er der hylder til snacks på en serveringsvogn?

Ja, som regel har serveringsvognen også en hylde forneden, hvor du kan stille små skåle med snacks eller flere glas. Idéen med serveringsvognen er, at den skal være praktisk, så du f.eks. kan bruge den som afløser eller stille tomme glas på den og dække det hele af på én gang.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne