Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Rullebord & rullevogn

57 stk produkter
Viser 24 av 57 produkter
1
...
3

Det gør livet både nemmere og sjovere at have et lille praktisk møbel som et rullebord, en vogn eller et serveringsbord i dit hjem. Vælg mellem vores stilfulde og praktiske rulleborde, vogne og serveringsborde, og find lige det, der kan forbedre dit hjem og gøre det mere praktisk, både til hverdag og til fest.

Praktisk og elegant med et rullebord

  • Hvilken slags rullebord skal jeg vælge?

    Du bør dels overveje, om du ønsker, at et rullebord skal være dekorativt, eller om det kun skal være praktisk. Hvilke funktioner vil du have i dit rullebord, og hvor skal det oftest stå? Du kan bruge dit bord til både daglig madlavning og til fester, både til at dække morgenmaden op og til at servere drikkevarer.
  • Hvor skal jeg placere mit serveringsbord?

    Hvis du har et serveringsbord med hjul, kan du placere det f.eks. i nærheden af din sofa eller lænestol, så du kan bruge det som en ekstra opbevaringsplads. Det samme gælder ved spisebordet, hvor du måske har brug for et sted at stille glas, krus og flasker under middagen. Da et serveringsbord er et smukt lille møbel, kan du lade det stå der, hvor det er synligt.
  • Hvordan kan jeg bruge min vogn?

    En vogn kan være praktisk i arbejds- og hobbyrummet samt på terrassen og i stuen. Det afhænger alt sammen af din vogns stil og funktion. Du kan bruge din vogn til værktøj, kontorartikler, drikkevarer, serveringsfade eller til at tage kaffe med ud. Måske er en vogn på badeværelset til alle dine småting det, du har brug for. Din vogn kan bruges til mange forskellige ting.