Stel bord

4 stk produkter
Kampagne
1382112(1).jpg

Har du fundet en smuk marmor plade eller en træplade, som du gerne vil lave om til et bord? Så kan du vælge, hvilket bordstel du vil have. Stellet til din bordplade kan være enkelt, så bordpladen dominerer, når det står fremme.

Skab det perfekte møbel med bordstel

Hvordan vælger jeg et stel til mit bord?

Når du skal vælge ben til en bordplade, skal du først og fremmest sørge for, at det har den rigtige størrelse, så dit bord er stabilt. Der findes stel, der passer til runde bordplader, hvor vægten er i midten af bordpladen, og aflange stativer, der passer til et spisebord eller et skrivebord. Det vigtige er, at beslagene på strukturen passer til toppen.

Hvordan fastgør jeg stellet til min bordplade?

Det vigtigste er at balancere dit bord. En bordplade er normalt tung og stabil i sig selv og hviler på sit stel, men du skal fastgøre den med skruer for at gøre det stabilt. Når du vil lave dit eget skrivebord, fås stel, der er stabile og nemme at skrue en bordplade på.

Er det muligt at ændre stellet på mit bord?

Hvis du har en smuk bordplade, men ønsker et andet stel, er det normalt muligt at skrue benene af og erstatte dem med et nyt bordstel. Måske ønsker du at give en ældre bordplade et mere moderne look, hvor benene ikke passer til resten af møblerne i rummet? Så er der mange enkle og stilfulde bordstel at vælge imellem.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne