Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 187 produkter
1
...
8

Spil og computerarbejde giver stimulering og udfordringer, men tiden flyver af sted, og det er nemt at sidde fast ved skrivebordet i timevis. Vores kroppe er ikke bygget til at sidde stille for længe, og vi kan få alle mulige problemer, hvis vi gør det. Løsningen ligger i at få et hæve sænkebord, der aflaster kroppen.

Variere dit arbejde med et hæve sænkebord

  • Hvad er fordelene ved et hæve sænkebord?

    Hvis du tilbringer meget tid ved dit skrivebord, er det en fordel at veksle mellem stående og siddende arbejde. Med et hæve sænkebord behøver du ikke at afbryde det, du er i gang med, og det er nemt at skifte position. Et hæve sænkebord fås i forskellige modeller og fylder ikke mere end et normalt skrivebord.
  • Hvordan ændrer jeg mit hæve sænkebord?

    Med et hæve sænkebord er det nemt at ændre position, mens du sidder ved computeren. Du behøver ikke at afbryde det, du er i gang med, fordi skrivebordet har motorer, som du aktiverer ved at trykke på en knap. Så det er nemt at få dit skrivebord i den højde, der passer til dig.
  • Hvorfor skal jeg have et hæve sænkebord?

    Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at skifte mellem at sidde og stå op og har mange positive virkninger på dit helbred. Det reducerer belastningen på din ryg og skuldre, øger blodcirkulationen og fedtforbrændingen og forbedrer din kropsholdning.