Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Skriveborde

894 stk produkter
Viser 24 av 894 produkter
1
...
38

Populære filtre

Trademax har samlet et udvalg af både praktiske og smukke skriveborde der passer alle typer af hjem og behov. Uanset hvor meget, eller lidt, funktionalitet og design du skal bruge finder du garanteret et skrivebord der passer dig her. Vælg mellem forskellige størrelser og varianter, uanset om du leder efter et lille skrivebord til børneværelset, et kontorbord til hjemmekontoret eller et computerbord til gaming. Hos Trademax køber du højkvalitative skriveborde til en billig pris.

Smukke skriveborde og kontorborde i forskellige design.

 • Hvor højt er et skrivebord?

  Normalt anbefaler man at højden på skriveborde er 0,9-1,0 meter, men dette afhænger af hvor høj personen der skal bruge det, er. Sørg for at skrivebordet skal være i højde med dine albuer så du slipper for at overbelaste dine skuldre og ergonomien bliver bedre. For bedste arbejdsstilling anbefaler vi vores hæve/sænke skriveborde der kan tilpasses til forskellige brugere, samt siddende og stående position.
 • Hvorfor skal jeg bruge et skrivebord?

  Alle hjem har brug for en plads hvor du kan arbejde, skabe og tænke. Uanset om du skal bruge et skrivebord til lektielæsning, kontorarbejde eller kreativt håndværk så er skrivebordet det vigtigste redskab.
 • Hvilke forskellige modeller af skriveborde tilbyder Trademax?

  Vi har samlet et bredt udbud af skriveborde i forskellige design, alt fra kontorborde med opbevaring til mere enkle varianter med simpelt formsprog. Du finder også hæve/sænke skriveborde så du kan justere højden på en ergonomisk måde. Og ved siden af de traditionelle rektangulære skriveborde tilbyder vi også hjørneskriveborde og væghængde skriveborde, perfekt til dig der skal bruge meget plads og samtidig vil benytte dit rum maximalt.
 • Gør materialet en forskel?

  Egentlig ikke, vælg det du synes er smukkest og passer bedst ind i din bolig. Vi har alt fra vintage skriveborde i træ, trendy kontorborde i antracit eller beton, samt skriveborde med metalramme og bordplade i for eksempel glas eller spånplade. Med en mængde forskellige materialer at vælge imellem medfølger desuden flere farvevalg. Her finder du fine skriveborde i smukke træsorter, sorte og hvide skriveborde men også legefulde kuløre som lyserød og blå.
 • Hvordan vælger jeg det rigtige skrivebord?

  At købe skrivebord kan være svære end man tror. I vores store udbud af skriveborde i forskellige modeller kan det være svært at bestemme sig for hvilken der passer lige præcis dig og dit hjem bedst. Overvej hvad skrivebordet skal bruges til og hvad der er vigtigst for dig. Hvor skal det stå og skal der være plads til en computer? Skrivebordet skal have mange muligheder men det vigtigste er alligevel at du finder det der fungere bedst for dig.