Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Skrivebord egetræ

11 stk produkter
Viser 11 av 11 produkter

Populære filtre

Få materialer er så tidløse som egetræ. Eg er blevet brugt i stor udstrækning til skibsbygning, gulve og møbler. Et skrivebord i egetræ fås i mange forskellige farver og nuancer. Hvis du ønsker et lettere møbel, kan du vælge et hvidlaseret skrivebord. Hvis du vil have et virkelig robust skrivebord, skal du vælge et skrivebord i massivt egetræ. Hos Trademax kan du finde skriveborde i egetræ, der passer lige så godt ind i det gamle årtusinde hus som i den moderne villa eller i en etværelses lejlighed i centrum af byen.

Tidløs med et skrivebord i egetræ

Hvilken slags træ er der i mit egetræsbord?

Træet i dit egetræsbord er primært egetræ. I nogle tilfælde er det massivt egetræ, altså kun egetræ, i andre tilfælde kan det være forskellige materialer, men egetræet er det udvendige materiale, der udgør overfladen på møblet, f.eks. egetræsfiner. Eg er et træ, der vokser i Sverige i to former, nemlig bjerg eg og skov eg. Træet i begge sorter er meget ens, det er et tæt træ, der er robust, tungt og hårdt. Den eneste træsort, i Sverige, der er hårdere, er bøg.

Er alle skriveborde af egetræ tunge?

Nej, du kan finde lettere skriveborde i egetræ her hos Trademax. Nogle skriveborde er lidt mindre og derfor lettere. Andre er lidt lettere, fordi de er fremstillet af egetræsfiner og ikke af massivt egetræ. Tag et kig på vores udvalg af skriveborde i egetræ, og du er velkommen til at spørge os, hvis du har brug for hjælp.

Skal jeg montere skrivebordet i egetræ?

De fleste skriveborde i egetræ, som du køber hos os, skal samles hjemme hos dig. Det er ganske enkelt mere praktisk at sende et skrivebord adskilt. Monteringen er nem og kan udføres af personer uden specialviden. Du kan også kontakte vores kundeservice hos Trademax, hvis du har spørgsmål om montering.