Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 169 produkter
1
...
8

Populære filtre

Der er møbler, som med få undtagelser findes i langt de fleste hjem. Skrivebordet er netop et sådant møbel, der er uundværligt for skolebørn og voksne, der arbejder hjemmefra. Langt de fleste sorte skriveborde er af en enkel model, der ikke tiltrækker meget opmærksomhed. Når alt kommer til alt, er det sjældent skrivebordets design man nyder, de fleste mennesker ønsker et diskret, men praktisk skrivebord, hvor de kan administrere deres studier, økonomi eller forretning. Men der er undtagelser, som f.eks. det elegante, imponerende skrivebord, der udstråler betydning og magt. Hvilken skrivebords type er du? Besøg os på Trademax for at få inspiration.

Sort skrivebord passer til alle

Hvordan gør jeg mit sorte skrivebord rent?

Du kan rengøre dit sorte skrivebord med en blød klud. Hvis skrivebordet kun er støvet, er det nemmest at rengøre det med en tør klud. Hvis skrivebordet er snavset af andre ting, kan du nemt fugte kluden og tørre møblet af. Hvis der er fedtpletter på dit skrivebord, kan du fugte kluden med lunkent vand og lidt sæbe eller rengøringsmiddel. Undgå stærke rengøringsmidler, der kan beskadige bordets overflade og maling.

Kan jeg male mit sorte skrivebord om?

Ja, du kan male dit sorte skrivebord om til den farve, du ønsker. Det er perfekt, hvis du f.eks. har en skrivebordsmodel, som du kan lide, men ønsker at ændre designet derhjemme. Skrab løs maling af, og mal helst en gang med grunder, før du påfører den ønskede farve. Det kan være nødvendigt at male to lag maling for at undgå, at den sorte maling kommer til at trænge igennem.

Fås justerbare sorte skriveborde?

På Trademax har vi sorte skriveborde, der kan hæves og sænkes. Vi har flere forskellige justerbare skrivebords modeller, der passer til forskellige behov. Kig forbi og se, om du kan finde den rigtige, eller kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig gerne!