Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 4 av 4 produkter

Populære filtre

Et skrivebord med glasplade giver et moderne og let design, samtidig med at det er stilfuldt og nemt at placere. Et skrivebord med glasplade passer lige så godt til et køligt og diskret nordisk design som til et rustikt industrielt interiør med rå murstensvægge. Besøg os hos Trademax og find billige skriveborde med glasplade, der passer til dit hjem.

Indret dit hjem med et skrivebord i glas

Er der en risiko for, at mit glasbord kan knække?

Du behøver ikke at bekymre dig om, at glasset i dit skrivebord med glasplade knækker. Det materiale, der anvendes til skrivebordene, er hærdet glas og er meget holdbart. Den kan modstå moderate tryk- og temperaturforskelle og er modstandsdygtig overfor ridser. Hvis du har spørgsmål om skrivebordets holdbarhed, kan du kontakte Trademax kundeservice.

Hvordan rengør jeg mit skrivebord med glasplade?

Du rengør dit glasbord med en blød klud. Hvis det er støvet, er det nemmest at bruge en tør klud. Ellers kan du fugte kluden med lunkent vand og rengøre skrivebordet med lidt sæbe. Glaspladen er lavet af hærdet glas og er meget holdbar, men som med alle andre materialer skal man være forsigtig med rengøringen. Brug ikke hårde børster, ståluld eller lignende, da en sådan aggressiv rengøring kan give ridser i selv hærdet glas.

Er et skrivebord med en glasplade tungt?

Glasbordet er lavet af hærdet glas, som er robust, selv om det er ret tyndt. Det betyder, at skrivebordet ikke er tungere end andre skriveborde, og at det kan flyttes rundt, så det kan finde den bedste placering i dit hjem.