Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 319 produkter
1
...
14

 • Hvad er et møbelsæt til stuen fra Trademax?

  Hos os på Trademax kan du købe hele møbelsæt til stuen i forskellige varianter, På den måde kan du få matchende møbler med minimal anstrengelse. Ved at have alle møbler i stuen af samme design sætter du et elegant præg på rummet med det samme. Indret hele stuen på samme tid ved at vælge et møbelsæt.
 • Hvad medfølger i et møbelsæt til stuen?

  Forskellige pakker indeholder forskellige slags møbler til stuen. Det gør at du kan finde en løsning der passer dig bedst. Fra møbelsæt hvor stole, bænke og opbevaringsmøbler medfølger til mindre pakker. På den måde kan du uanset størrelse på stuen finde møbler der passer dig.
 • Hvad bør jeg tænke på når jeg vælger møbelsæt til stuen?

  At indrette stuen er ikke altid helt nemt. Kombinationen af behovet for opbevaring og samtidig have plads til en skøn sofa og nogle lænestole kan være vanskelig. Derfor er det vigtigt at måle væggene så du kan maksimere opbevaringen der. Skal du bruge ekstra opbevaring kan du for eksempel kigge efter et sofabord med indbygget opbevaring. Skal du bruge yderligere opbevaring kan du også vælge møbelpakke med mange hylder og møbler med skuffer.
 • Hvordan skal tænke når jeg vælger farve på møbelsættet?

  Fordelen med at vælge et møbelsæt fra os på Trademax til stuen er at farverne allerede matcher. Det du kan tænke på er at lyse møbler får rummet til at føles større og du får en klassisk skandinavisk fornemmelse. Foretrækker du en mere rå stil kan du vælge blanke møbler.