Køjesenge

41 stk produkter
Kampagne
971731(3).jpg

Hvor kan jeg stille en højeseng?

Det skaber mest ro, hvis køjesengen er placeret, så der er en væg på den ene side. Sengen kan placeres i et hjørne, og hvis der er opbevaring under sengen, skal der være plads nok ved siden af en højeseng, så skuffeskinnerne kan trækkes ud. Hos Trademax finder du flere forskellige modeller, så du kan vælge den køjeseng, der passer bedst til resten af indretningen i dit værelse.

Hvad er fordelene ved en køjeseng?

Den største fordel ved en køjeseng er, at den fylder meget mindre end to almindelige senge. Kanterne omkring køjesengen giver børnene en hyggelig og sikker følelse, og mange børn sætter pris på at kunne kravle op ad en stige for at kravle i seng. Mange af de køjesenge, du finder her hos Trademax, har også en praktisk opbevaringsmulighed under sengen.

Er en køjeseng sikker?

De mindre børn vil måske finde det mest behageligt at sove i den nederste køje seng, men en køjeseng skal være et sikkert og trygt sted for alle børn. Kanterne omkring sengen betyder, at der ikke er nogen risiko for, at de falder ud i løbet af natten. Hvis du har spørgsmål om en højeseng, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Trademax.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne