Køjesenge

71 stk produkter
Kampagne
1463522(25).jpg

Med en køjeseng kan du udnytte begrænset plads maksimalt. I stedet for at to senge tager en masse gulvplads, bruger du i stedet rummets højde optimalt. Det giver mere plads til andre indretningsdetaljer og skaber god plads til andre aktiviteter. Køjesenge kan bruges af både børn og voksne men oftest passer de bedst ind på børneværelset hvor den også fungerer som et udfordrende klatrestativ. Høj kvalitet og bekvemmelighed, får du automatisk med - som altid når du handler på Trademax.

Køjesenge til alle hjem og alle behov

En køjeseng kan skabe ekstra plads i et rum og samtidig give rummet karakter. En køjeseng kan bruges både på børneværelset, eller der hvor pladsen er trang eksempelvis i en ungdomsbolig, eller i en lejlighed hvor small living er en del af indretningen. På børneværelset bliver en køjeseng et element i indretningen men også et sted hvor børnene kan stimulere deres motoriske udvikling ved at kravle rundt på køjesengen. Vælger du til og med en køjeseng med rutchebane så får du en lille legeplads på børneværelset som både dine børn og deres kammerater vil elske dig for. Hos Trademax finder du køjesenge i forskellige modeller, størrelser og farver. Vi har alt fra højsenge i enkle design til de mere børnevenlige køjesenge med indbygget opbevaring og en ekstra seng. Kig ind i en verden af kreative løsninger, til både børn og voksne.

Køjeseng eller højseng?

Går du med overvejelser om at købe en højseng eller en køjeseng? Det kan være svært at kende forskel på de to modeller, og bliver ofte forvekslet med hinanden. De ligner hinanden men har alligevel 2 forskellige konstruktioner. Nedenfor finder du en guide til hvad forskellen på de 2 modeller er. Vælg den seng der passer bedst til dine behov.

Køjeseng

Køjesenge består af 2 eller 3 senge som er bygget ovenpå hinanden. Konstruktionen på køjesengen er perfekt hvis du bor efter konceptet compact living eller med minimalt gulvplads af indrette på. I sommerhuse, på børneværelser er der ofte mindre plads, og her får du så 2 senge på samme plads som én. Vores køjesenge kommer i mange forskellige størrelser, farver og former. Vi har alt fra en stilren køjeseng med en et enkelt design som passer til den voksne, til en kreativ køjeseng med et barnligt udtryk. Hos os finder du køjesenge i alle størrelser, små, store, lave og høje køjesenge. Vi har også et udvalg af køjesenge med gode opbevaringsmuligheder og visse modeller har endda en ekstra udtræksseng. Vælg mellem:  

  • Køjeseng 80x200

  • Køjeseng 90x200

  • Køjeseng 120x200

 

Højseng

Til forskel fra en køjeseng, består højsengen kun af én seng. Sengen er højt hævet over gulvet med en stige eller enkel trappe op til sengen. Denne særlige konstruktion gør at der frigives et stort gulvareal under sengen. Her kan du med fordel stille et skrivebord og skabe et lille kontor, der er også mulighed for at skabe en hyggekrog med sofa og tv, eller helt enkelt kan det bruges som opbevaring.

Højsengen er det perfekte alternativ til den lille lejlighed hvor man ofte har brug for løsninger til compact living stilen, derfor er højsengen også et foretrukket valg blandt voksne. Man kan naturligvis også bruge det som en spændende hule eller hyggeligt et legested til børnene. Den ekstra plads under sengen kan du bruge præcis som du ønsker, udfra dine behov og forudsætninger. Vores højsenge findes i mange forskellige størrelser og modeller. vi har alt fra enkle modeller i træ, til en højseng med rutchebane eller en højseng med meget opbevaringsplads. Vælg mellem højsenge i forskellige højder, vi har både de lave højsenge som de små nemt og enkelt kan komme op i, men vi har også en høj model af højsengen. Vi har højsenge i forskellige mål :     

 

  • 90x200
  • 120x200

  • 140x200

Købe en billig køjeseng eller højseng online hos Trademax

Med en køjeseng eller en højseng har du mulighed for at skabe kreative og praktiske løsninger både i små og store rum. Skab en spændende indretningsstil! Med en køjeseng og en højseng fra Trademax får du en stabil seng som holder høj kvalitet men til en billig pris. OBS! Madrasser medføljer ikke. Du finder vores udvalg af madrasser her.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Förvaring
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Antal personer
Form
Funktion
Sengemål
Antal sovepladser (Stk.)
Sengetype
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne