Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Nakkestøtte sofa

49 stk produkter
Viser 24 av 49 produkter
1
...
3

Du vidste det ikke, men du har brug for en nakkestøtte til din sofa. Måske også til din lænestol. Du har sat dig til rette for at se det program, du har længtes efter på tv. Du tumler med puderne, men det er ikke behageligt. Uanset hvordan du gør det, sidder du og tænker på smerten i din nakke, på hvor ubehageligt det er i din dejlige sofa. Med en nakkestøtte ville du sidde som en konge, eller måske som en dronning.

Lidt mere komfortabelt med en nakkestøtte til sofaen

Passer en nakkestøtte på min sofa?

Hvis du allerede har købt din sofa, er det nemt at tilføje en nakkestøtte bagefter. Hos Trademax har vi nakkestøtter, der er tilpasset vores sofaer. Du behøver ikke at skrue eller måle, du kan finde nakkestøtter, der kan fastgøres uden værktøj. Farverne er tilpasset sofaerne for at skabe et attraktivt match.

Hvordan vedligeholder jeg min nakkestøtte til sofaen?

Du rengør den som sædvanlig med en støvsuger. For at fjerne pletter kan du prøve at bruge almindeligt vand på en svamp eller klud. Hvis det ikke er nok, kan du købe særlige plejeprodukter til møbler, som hjælper dig uden at beskadige stoffet.

Er nakkestøtten god for min nakke?

Det er bedre for personer med nakkeproblemer at have en nakkestøtte end at sidde uden. Du kan selv finde ud af, om vores nakkestøtter er noget for dig, hvis du har mulighed for at besøge en af vores butikker. Kontakt venligst vores kundeservice for at finde ud af, hvor du kan finde den nakkestøtte, du er interesseret i.