Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Sofaben

9 stk produkter
Viser 9 av 9 produkter

Forandre din sofas karakter med nye sofaben. Med nye sofaben kan du skabe en personlig stil og sætte dit eget præg på møblet. Du kan også justere sofaens højde, så den passer bedre til dine behov. Desuden kan du udskifte sofaens ben, hvis de er ved at blive slidte og ustablie, uden at du er nødt til at udskifte hele sofaen. Der findes universel model, hvilket giver dig masser af frihed til at skabe dit eget design, når du vælger nye sofaben.

Opdatér din sofa med nye sofaben

Passer alle sofaben til alle sofaer?

Før du køber nye sofaen, skal du kontrollere monteringen og dimensionerne. Nogle gange passer de tidligere monteringshuller ikke, og det kan være nødvendigt at bore nye huller. I så fald skal du sikre dig, at den er stabil og kan fastgøres. Det er derfor en god idé at kontrollere diameteren på soklen og beslagene.

Hvilke sofaben skal jeg vælge?

Ud over at være omhyggelig med målene kan du frit vælge at skabe din egen stil. Du kan f.eks. skifte fra træben til metalben for at få en strammere stil. Du kan nemt bryde sofaens farve eller harmonisere farvevalget ved at vælge en farve, der enten skiller sig ud eller tager sofaens tone op. Nye sofaben gør det nemt at matche din personlighed.

Er det svært at montere sofaben?

Du skal bruge værktøj til at fastgøre skruer eller bolte. Afhængigt af sofaen er det nogle gange muligt at montere sofaens ben direkte i de forborede huller, men nogle gange skal du måske skrue nye huller. Tjek under sofaen for at sikre, at materialet er egnet til at skrue nye huller i. Træmaterialer, herunder spånplader, kan normalt godt tåle at få nye huller.