Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 1451 produkter
1
...
61

Populære filtre

En bogreol er det oplagte møbel, både i dit hjem og på dit arbejde. Ikke alene er den praktisk til opbevaring af bøger, ringbind, tidsskriftsamlere og meget mere, men reolen kan også være et dekorativt møbel. Vælg en stående reol eller en vægreol, der passer til din stil og dine ønsker, i vores brede sortiment.

Skab plads på en stilfuld måde med en bogreol

  • Hvordan vælger jeg en bogreol?

    Vælg størrelse og stil på din bogreol afhængigt af dine opbevaringsbehov og stilen i dit hjem eller det rum, hvor reolen skal stå. Lav en opgørelse over, hvor meget du ønsker at opbevare i reolen, og køb så lidt mere hyldeplads end det. For du vil højst sandsynligt ende med at få flere bøger og ting. Det er en god idé at holde din bogreol i samme stil som resten af din indretning for at skabe harmoni i dit hjem.
  • Hvor skal jeg placere min bogreol?

    Det er godt at huske på, at du skal kunne få adgang til det, der står i din bogreol, så du ikke sætter det uden for rækkevidde. En væghylde kan dog sagtens stå over andre møbler. Hvis du vil bruge din reol til at udstille dekorative genstande, er det en god idé at placere hylden, så den er synlig.
  • Kan jeg bruge min bogreol til andet end bøger?

    Bare fordi det hedder en bogreol, skal din reol ikke kun indeholde bøger. Du kan have stort set alt på en bogreol. Måske vil du gerne have opbevaringsplads til dine smarte trøjer, der er nem at komme til, eller et sted at opbevare din samling af Fabergé-æg. Det er rigtig smukt at sætte planter på en bogreol, både sammen med bøger og med andre ting.