Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 56 produkter
1
...
3

Populære filtre

Opbevaring kan man aldrig have for meget af. Opbevaringskurve i forskellige stile og størrelser er perfekte til at lægge småting i, og kan med fordel bruges i alle hjemmets rum. Vælg blandt mange varianter her på Trademax.dk!

Pynt med stilfulde og praktiske opbevaringskurve

 • Kan man bruge opbevaringskurve på badeværelset?

  Selvfølgelig. Opbevaringskurve passer perfekt i badeværelset og kan fyldes med både toiletpapir og vaskemiddel, samt småting og hygiejneartikler. Brug gerne kurve af stof der kan vaskes eller et materiale der er nemt at rengøre og tørre af.
 • Hvad er godt at tænke på når det gælder opbevaring i børneværelset?

  Børneværelset er ofte fyldt med alt fra legetøj og bamser, til småting og spil af alle slags. Med opbevaringskurve i forskellige størrelser bliver det nemt at rydde på og et rodet børneværelse bliver hurtigt fint og hyggeligt. Vælg kurve som egner sig til børn, uden skarpe kanter og snore man kan sidde fast i.
 • Hvordan rengør man opbevaringskurve?

  Det kommer helt an på materialet. En del kurve har aftagelige betræk der nemt kan vaskes i maskine, mens andre kurve er af naturmateriale, karton eller stål som nemmest gøres rent med hjælp af støvsugeren og en fugtig klud.
 • Hvordan køber man nemmest kurve online?

  Hos os finder du et generøst udbud af smukke og praktiske opbevaringskasser af god kvalitet og til gode priser. Desuden har vi gjort det nemmere end nogensinde at handle på nettet. Køb dine nye opbevaringskurve til gangen, badeværelset, eller hvorfor ikke hele hjemmet - altid billigt og bekvemt her på Trademax.