Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 1 av 1 produkter

Det er ligegyldigt, hvilken tid på året det er. En picnic er altid sjov. Maden smager bedre, og den friske luft vækker appetitten. En picnic kræver en dug og et picnicsæt med bestik, men først og fremmest skal du pakke mad. Det er en god idé at have en smuk picnickurv, så du kan holde det hele på plads.

Fyld en picnickurv og gå ud i naturen

  • Hvorfor skal jeg vælge en picnickurv?

    Når du pakker din picnickurv, er der mange ting i den, og nogle af dem kan være en smule skrøbelige. Det er en god idé at undgå plastik madkasser og i stedet pakke sandwiches og snacks ind i madpapir eller servietter. Hvis du har en robust picnickurv, kan du nemt sætte både skrøbelig mad og drikkevarer ned.
  • Hvornår kan jeg bruge en picnickurv?

    En smuk picnickurv er praktisk, selvom du ikke skal på picnic i naturen. Du kan lige så godt bruge kurven, når du går på indkøb, eller hvis du skal i skoven for at plukke svampe. En picnickurv med en smuk dug kan også være en fin dekorativ detalje i dit hjem.
  • Hvad kan jeg pakke i en picnickurv?

    Fordelen ved en picnickurv er, at den er så stabil. Du kan bruge den til at pakke mad, men du kan også pakke picnic krus eller et picnic-sæt med tallerkener, bestik og en smuk dug. Det er almindeligt, at en picnickurv er lavet af flet, men det vigtigste er, at den er robust og nem at tørre af.