Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 26 produkter
12

Populære filtre

 • Hvad er fordelene med et hjørneskab sammenlignet med andre skabe?

  Dels kan du udnytte pladsen i et rum bedre med et hjørneskab og dels er et hjørneskab dybere i midten end et almindeligt skab normalt er. Det giver dig optimal opbevaring med plads til lidt større ting også. Et hjørneskab er også en smuk indretningsdetalje, der giver rummet et blødere indtryk på en måde normale skabe sjældent kan.
 • Hvad skal jeg tænke på når jeg vælger hjørneskab?

  Tænk over hvor mange til der skal være plads til i dit hjørneskab og vælg et der er stort nok til det hele, men alligevel har plads til lidt mere. En ting er sikker, der vil altid komme nye ting du gerne vil have plads til i dit opbevaringsmøbel.
 • Hvordan får jeg mit hjørneskab til at passe ind i rummet?

  Vælg et hjørneskab i samme, eller lignende, materiale og farve som den øvrige indretning. Eller vælg et hjørneskab der i stedet stikker ud fra den øvrige indretning, som et statement møbel. Det kan blive rigtig flot. Følg gerne linjerne i resten af indretningen, det vil sige lad skabet være lige så højt som øvrige skabe og reoler.
 • Jeg bor i et ældre hus og hjørnerne er ikke altid i vinkel, hvad gør jeg?

  Det gør ikke noget hvis hjørnet ikke er i vinkel. Mål blot hvordan du vil stille skabet og sæt en tynd træliste eller en møbelsko fast på bagsiden af skabet, for at kompensere for vinklen.