Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Medicinskabe

5 stk produkter
Viser 5 av 5 produkter

Medicin skal være lige ved hånden og nemt at finde. Derfor har vi hos Trademax valgt at inkludere medicinskabe i vores sortiment. Medicinskabe gør det muligt at opbevare piller og medicin på et sikkert sted, så børn eller uautoriserede personer ikke kan få fat i dem og forårsage skade. Selv hvis du blot skal opbevare nogle hovedpinepiller, er det en god idé at have et solidt medicinskab, der kan låses. Det er nemt at holde styr på, hvad der er i et medicinskab, og der er masser af plads i skabet til at opbevare plastre, salver og andre medicinske produkter.

Sikker opbevaring med et stilfuldt medicinskab

Er et medicinskab sikkert?

Når du har et medicinskab, ved du, at du opbevarer din medicin på en ansvarlig måde, og du ved, hvor den befinder sig. Når lægemidler ikke er i brug, er det naturligt at låse dem inde. Hos Trademax finder du stilfulde og sikre medicinskabe, hvor du kan opbevare medicin og andre lægemidler, som du ønsker at holde beskyttet.

Hvor kan jeg placere et medicinskab?

De medicinskabe, som du kan finde hos Trademax, er stilfulde og nemme at indpasse i et hjemligt miljø. Dit medicinskab vil passe godt ind i det friske badeværelsesmiljø, i et toilet eller i et walk-in closet. Det er vigtigt, at skabet er let at nå, hvis du har brug for at få adgang til de hjælpemidler eller den medicin, der opbevares i medicinskabet.

Hvordan installerer jeg et medicinskab?

Medicinskabet monteres fra indersiden af skabet med skruer i væggen. Brug en skruetrækker og en dyvel for at sikre, at kabinettet sidder godt fast. Monter skabet i passende højde, og sørg for, at nøglen til skabet opbevares på et sted, hvor du let kan få adgang til den. Hvis du har spørgsmål om de medicinskabe, der findes hos Trademax, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.