Privat udendørs spa

-27%
Lagervare
50 495 kr
Vejl. pris: 68 995 kr
Du sparer: 18 500 kr
Endast ett fåtal kvar i lager!

Skab et udendørs spa paradis i din egen have med et luksuriøst udespa med varmepumpe, cover og frostsikring - en blå lagune hvor du kan slappe helt af. Du behøver ikke købe udespa brugt, når du handler hos os. På Trademax.dk kan du finde gode tilbud på billige udespa, så også du kan få råd til et helt ny privat spa! Med intelligent, digital styring har vores udespa lavt strømforbug, så du ikke skal få panik over vand, el og varme regningen. Med et kæmpe sortiment med udespa tilbehør kan du tilpasse og vedligeholde dit spa let og efter eget ønske.

Privat udendørs Spa

Et udespa er en god ivestering i velbefindende, som du kan benytte hele året. Findes der noget mere fantastisk end at bade i boblende varmt vand omgivet af vinterens sne og is? Som at have din helt egen varme kilde i haven! Dit spa blive centrummet i en oase hvor du flygte fra hverdagen et kort øjeblik, for af aflaste krop og sind.

Hydroterapi

Hvidste du at det første spabad blev opfundet af Candido Enzo Jacuzzi i 1963? Jacuzzien så dagens lys som et terapeutisk kurbad til at dulme smerter og besvær fra muskelsygdomme, bl.a. reumatisme, som opfinderes egen søn led af, gennem vandterapi. Siden da er spabade blevet et populært redskab til at give effektiv helkropsmassage, som kan modvirke smerter i ryg, muskler og led. Med både rygmassage, fodmassage og nakkemassage kan et moderne spabad dække alle dine behov og sørge for at din krop føles smidig og smertefri.

Automatisk vedligeholdelse

Et moderne spabad indeholder pumper og filtrer der sørger for at rense spabvandet og holde det varmt ved minusgrader. Alle spabade fra Trademax leveres med markedes førende system for digital styring af spabade fremstillet af velkendte Balboa Water Group. Det digitale styresystem sørger for at strømforbruget holdes så lavt som muligt, samtidigt som at spabadet holdes rent og sikres mod frost. Det eneste du skal gøre er at tilsætte spakemikalier og tørre spabadets kanter af med jævne mellemrum, ellers passer det sig selv.